Co stanie się z danymi
- Wszystkie aktywne sesje i urządzenia zostaną odłączone.
- Twój profil, zaproszenia, prywatne kartki, odpowiedzi i własne zwroty zostaną usunięte.
- Partner nie zobaczy już Twojego prywatnego tekstu. Może zachować własny postęp dla zwrotów z globalnej biblioteki.
- Realizacja może potrwać do 30 dni. W wymaganym zakresie mogą pozostać ograniczone dane prawne, bezpieczeństwa lub kopii zapasowych.
Bezpieczne potwierdzenie
Podaj adres powiązany z kontem.
Otwórz jednorazowy link wysłany e-mailem.
Przeczytaj skutki i potwierdź usunięcie.
Ostatni krok
Potwierdź usunięcie konta
Ta czynność zakończy aktywne sesje. W czasie okresu oczekiwania możesz anulować prośbę po ponownym bezpiecznym zalogowaniu.
Rozpocznij
Wyślij bezpieczny link
Ze względów bezpieczeństwa nie potwierdzimy, czy podany adres jest zapisany w Patilingo.